Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви днес, че не разбира

...
 Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви днес, че не разбира
Коментари Харесай

Нинова: Не разбирам гнева на премиера Борисов

 Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи през днешния ден, че не схваща гнева на премиера Бойко Борисов към реакции в чужбина за убийството на българската журналистка Виктория Маринова, съобщи БНР „ Не разбирам гнева на премиера през днешния ден, атакува всички, даже личното си политически семейство – Европейската национална партия “, сподели Нинова и добави: „ Според мен не е нужна такава експанзия в този миг. По-скоро би трябвало да си зададем въпроса за какво пристигна тази реакция. Не е ли оценка за България извън? “.
 


По-рано през днешния ден министър председателят изрази пред непознатите посланици у нас неодобрение от интернационалните реакции по отношение на убийството на журналиста Виктория Маринова.

21-годишен русенец е арестуван в Германия по съмнение за убийството, което не е обвързвано с работата на жертвата. 



„ Не би трябвало да постоянно да се атакува, че някой различен е отговорен. Сами сме си отговорни, тъй като проблемите на България по тази тематика заставам – престъпност има, нарушителите не са в пандиза, хората не се усещат сигурни “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.

По думите на Нинова би трябвало да се замислим за реакцията



Като следващата неистина ще го окачествя и ще си повторя думите от понеделник, че сме обезпокоени от отрицателния облик на България, който се построи за тези няколко дни посредством изявления и позиции на Европейска комисия, еврокомисари, Съвета на Европа, генералният секретар на Организация на обединените нации. Това са извънредно съществени международни и европейски институции и показаха терзания за облика на България.

 

На второ място, тогава споделих и в този момент дублирам - обезпокоени сме от високото ниво на престъпност в България, боязън и неустановеност в хората от възприятието за безотговорност и най към този момент, най неприятното за нас е, недоверието в институциите. Това е позицията ми от понеделник, дублирам я и през днешния ден “, разяснява Нинова.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР